GROOT NIEUWS

PodoTherapie040 is overgenomen
door RondOm Podotherapeuten!

 
HET GROTE IDEE

Wat begon met een fantastisch idee wordt nu dan eindelijk werkelijkheid: met een omgebouwde vrachtwagen voor onbepaalde tijd een wereldreis maken.

Hit the road zonder eindbestemming!
Benieuwd naar het onbekende en enorm nieuwsgierig naar waar wegen ons heen leiden, de verschillende landen die we doorkruisen en de diversiteit van de mensen die we ontmoeten willen we in februari 2022 vertrekken.

Om mij het aankomende half jaar volledig te kunnen richten op de laatste voorbereidingen draag ik mijn praktijk op 1 september 2021 over aan RondOm Podotherapeuten. Zij zullen vanaf dan de voetzorg op de 1e Wilakkersstraat 50 voortzetten.

Wie zijn RondOm Podotherapeuten?

RondOm Podotherapeuten bestaat uit een team van enthousiaste podotherapeuten, diabetes- en sportpodotherapeuten, MSU-echografisten en bewegingswetenschappers die elke dag met passie hun vak uitoefenen en patiƫnten van hun klachten afhelpen, klachten voorkomen en (sport)prestaties helpen verbeteren, waarbij ze gebruik maken van de nieuwste onderzoeks- en behandeltechnieken.

Deze professionals werken op verschillende locaties in Nederland en staan via een digitaal platform met elkaar in verbinding om alle kennis, kunde en ervaringen te delen. Dit komt de kwaliteit van zorg ten goede en zeker bij klachten die minder vaak voorkomen is het onderlinge contact een enorme meerwaarde.